Mogelijkheden

Stappenplan

Tijdens een kop koffie of thee worden uw wensen doorgenomen. Wat zijn de eisen, idee├źn en budget? Het maken van een pakket van eisen is maatwerk voor iedere organisatie en diens medewerkers.

Alles uit het intake gesprek wordt in een offerte gegoten en na akkoord wordt actie uitgezet.

Voorbeelden:
- Kassasystemen
- Telefonie
- Vaste telefoon op mobiel
- Aankoopadvies (computer) apparatuur
- Pinapparaten
- Antivirus/beveiliging
- Beveiligde mappen en documenten delen
- Storingen en foutmeldingen verhelpen
- Helpdesk op afstand of op locatie
- Domotica / Smart home of office
- Microsoft software
- Werkplek installeren
- Dataherstel en -opslag
- Wifi- en internetbeheer
- 24/7 toegang tot uw data overal ter wereld

Maar vooral: 
altijd en overal hulp indien er toch iets mis gaat!

Ravicom

Na tientallen jaren ervaring in de ICT, systeem- en netwerkbeheer is Ravicom beschikbaar voor kleine en grote bedrijven die behoefte hebben om hun ICT huishouding beter, effectiever of makkelijker vorm te geven.

Enkele voorbeelden uit een intake-gesprek:
Een kleine paramedische praktijk wil graag hun mappen en documenten kunnen delen onder de collega's zodat iedereen daar veilig en makkelijk bij kan. 

Een ZZP'er wil graag met een vast telefoonnummer kunnen bellen vanaf zijn mobiele telefoon en een mobiel pinapparaat gebruiken bij zijn klanten.

Een groter bedrijf gebruikt nog Dropbox als middel om belangrijke documenten te delen en wil dit graag efficienter en veiliger doen. Tevens willen zij graag drie nieuwe werkplekken (computer, internet, koppelingen met bv printer, gedeelde mappen etc) ingericht hebben voor hun nieuwe collega's.

Een kleine winkel wil graag overstappen op een nieuw kassasysteem dat samenwerkt met de Pin-apparaten en computers en tevens willen ze een betrouwbare data back-up.