Ravicom service

Sta-op stoelen

Al onze sta op stoelen zijn tweedehands, maar zo goed als nieuw. Ze worden nagekeken en professioneel gereinigd zodra ze bij ons binnenkomen. We kopen uitsluitend producten op, zonder beschadigingen of slijtage aan de bekleding. Onderdelen die slijtage vertonen worden vervangen. 

 

Ergonomisch advies

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u een stoel krijgt die volledig past bij uw wensen en postuur. Binnen ons team hebben wij een ergotherapeut die o.a. gespecialiseerd is op het gebied van zitten. Mocht u een beperking hebben in uw lichaam, waardoor een 'standaard' sta op stoel niet passend is voor u, dan helpt onze ergotherapeut u verder met de aanvraag voor een sta op stoel op maat. Dit wordt vergoed via de zorgverzekeraar bij de juiste indicatie. 

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of kijk op www.ergotherapievalenti.nl.

 

 

Kopen via de webshop

Indien u uw sta op stoel koopt via onze webshop dan nemen we op korte termijn na uw bestelling even contact met u op (telefonisch of per mail) om te vragen op welke dag en tijd u uw stoel thuis geleverd wilt hebben of dat u hem liever zelf komt ophalen. 

U heeft recht op 14 dagen retourtermijn. De stoel moet dan in exact dezelfde conditie retour worden gebracht zoals deze de showroom heeft verlaten. Indien de kleding schade heeft of de motoren schade hebben, kunnen we de stoel helaas niet retour nemen. 

 

Garantie

U krijgt 6 maanden garantie bij de aankoop van uw sta op stoel. Op de bekleding kunnen we geen garantie geven. Op de bewegende delen wel. 

 

Betaling

U kunt uw nieuwe aankoop betalen via pin betaling, contant of op factuur. 

 

Onderhoud

Indien gewenst kunt u uw sta op stoel door ons laten controleren en repareren. Ook als de stoel niet bij ons aangekocht is. 

Het is ook mogelijk om de bekleding van uw stoel professioneel te laten reinigen. 

Tegen meerprijs kunnen wij uw stoel opnieuw laten bekleden in de door u gewenste kleur en stof. 

Uiteraard halen wij de stoel bij u thuis op, en leveren hem na reparatie of onderhoud weer netjes bij u thuis af.

 

 Voor alle informatie, lees de algemene voorwaarden. 


Hulpmiddelen

Wij verkopen zowel tweedehands als nieuwe hulpmiddelen. De mobiliteitvoorzieningen (zoals rollators, wandelstokken, scootmobielen) zijn doorgaans tweedehands (en zo goed als nieuw). De gebruiksproducten die in verpakking zitten, zijn uiteraard nieuw. 

 

Ergotherapeut

Binnen ons team hebben wij een gediplomeerde ergotherapeuten. Zij kunnen u concreet advies geven over welke hulpmiddelen het handigste zijn voor de beperking die u ervaart in het dagelijks leven. Schroom niet om uw hulpvraag bij ons neer te leggen. Wij denken graag met u mee.

 

Garantie & retour

Indien u een (nieuw) product bij ons heeft gekocht en u heeft spijt van uw aankoop, dan kunt u deze, mits niet gebruikt en in originele verpakking, retourneren binnen 14 dagen. Neem contact met ons op via info@ravicom.nl zodat wij u de benodigde informatie kunnen toesturen. 

 

Voor alle informatie, lees de algemene voorwaarden. 

KVK:  77572394        BTW:  861050769B01

Contact

Telefoon:   06 - 20 44 15 00

E-mail:       info@ravicom.nl 

 

Showroom bezoekadres

Het Hazeland 19 

6931 KA Westervoort

Openingstijden Showroom

Maandag      Op afspraak 

Dinsdag        10:00 - 17:30 uur

Woensdag    Op afspraak 

Donderdag   10:00 - 17:30 uur

Vrijdag          Op afspraak 

Zaterdag      Op afspraak

Zondag         Op afspraakSamenwerking

Door onze ergonomisch adviseurs bent u er zeker van dat u een hulpmiddel of sta-op stoel koopt die past bij uw wensen en behoeften. Wij denken graag met u mee.